Keurmerk Uitvaartzorg

Sinds 2015 heeft Annora het Keurmerk Uitvaartzorg in bezit. Dit Keurmerk is uw garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige gediplomeerde medewerkers en een transparante en eerlijke prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Dit is een extra waarborg voor de hoogste kwaliteit van een gepast afscheid. Alles moet immers in één keer goed gaan en daarom is het belangrijk dat onze medewerkers goed samenwerken volgens de richtlijnen van Keurmerk Uitvaartzorg en de BGNU.

Klachteninstituut

We gaan bij een mogelijke klacht binnen twee weken met u in gesprek om deze naar tevredenheid op te lossen. Heeft u daarna toch nog de behoefte hebben om de klacht bij een onafhankelijke instantie neer te leggen? Voor bindend advies bij een klacht over uitvaartverzorging, crematoria en begraafplaatsen neemt u contact op met Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen, Postbus 92, 5600 AB Eindhoven.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.