Over ons

Annora Uitvaartverzorging (voorheen Adriaans uitvaartverzorging) is een kleine uitvaartorganisatie met 2 vestigingen. Sinds 2008 gevestigd in Grave en sinds 2018 gevestigd in Mill. Annora uitvaartverzorging is werkzaam in de gemeenten Grave, Cuijk, Mill, Landerd, Mook en Middelaar, Uden, Heumen, Wijchen, (voormalige gemeente) Ravenstein en omstreken. Annora is een Latijnse meisjesnaam en betekent ‘eervol’. Daarom staat onze onderneming voor 'De laatste eer door een persoonlijk afscheid' en verzorgt zij elk afscheid op de meest mogelijke respectvolle wijze. Met het beheer van alle diensten in eigen beheer kan Annora indien gewenst het gehele afscheid verzorgen; van opbaring in eigen uitvaartcentrum tot en met de samenzijn na de crematie of begrafenis.

Meer dan 50 jaar ervaring in uitvaartverzorging

Ooit krijgt iedereen te maken met overlijden en afscheid. Als het eenmaal zo ver is, wilt u dat het een persoonlijk afscheid wordt, dat recht doet aan uw overleden dierbare. Een afscheid waar u straks goed op terugkijkt en dat u helpt bij de verwerking van uw verdriet. Het is belangrijk dat u dan kiest voor een ervaren uitvaartorganisatie, waar men u begrijpt en kundig adviseert. Met meer dan 50 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met u een persoonlijk afscheid kunnen verzorgen, waarmee we uw dierbare de laatste eer bewijzen.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.