Onze uitvaartcentra in Grave en Mill

Grave

Aan de Oliestraat 4 in Grave was vroeger het voormalige Oranje Hotel gevestigd. Hier werd goed voor de gasten gezorgd en de gastvrijheid werd alom geroemd. Sinds 2008 heeft Annora uitvaartverzorging zich hier gevestigd. Het pand ademt nog altijd de sfeer van vroeger, met het comfort van nu. Het is uitgerust met alle faciliteiten voor een verblijf van uw overleden dierbare tot de dag van de uitvaart.

Zo beschikt ons uitvaartcentrum over een sfeervolle rouwkamer, waar u uw overleden dierbare op afspraak kunt bezoeken, ook 's avonds en in het weekend. Het uitvaartcentrum in Grave is recentelijk ook uitgebreid met een sfeervolle 24-uurs kamer, zodat men op intieme wijze afscheid kan nemen. In de daarvóór gelegen ontvangstkamer kunt u het rouwbezoek ontvangen met een hapje en een drankje. Deze ontvangstkamer is ook zeer geschikt voor afscheidsdiensten en koffietafels voor groepen tot 60 personen. Natuurlijk is er ook gedacht aan de allerkleinste bezoekertjes en zij kunnen heerlijk spelen in onze speciaal daarvoor ingerichte speelhoek. In de ontvangstkamer heerst een huiselijke sfeer. De ruimte heeft nog altijd de gastvrije sfeer van vroeger, door het behoud van een aantal unieke elementen van het Oranjehotel. In de nabije omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Mill

In de gemeente Mill en St. Hubert beschikken wij over een multifunctioneel en sfeervol uitvaartcentrum met twee eigentijdse 24-uurskamers, een sfeervolle 'normale' rouwkamer en een ruime aula.

In de 24-uurs kamer kunt u uw overleden dierbare op elk gewenst moment bezoeken. U ontvangt een toegangspasje waarmee u dag en nacht toegang heeft tot de kamer waar uw dierbare verblijft. U mag deze kamer inrichten met persoonlijke spulletjes, waardoor het nog vertrouwder voelt. Het is uiteraard ook mogelijk uw overleden dierbare op afspraak te bezoeken. U kunt de rouwbezoeken op elk gewenst moment van de dag laten plaatsvinden. Uiteraard is er koffie en thee beschikbaar voor u en uw rouwbezoek.

Onze ruime aula van het uitvaartcentrum is geschikt voor het houden van een afscheidsbijeenkomst met 100 tot 125 gasten. Het is ook mogelijk om hier na de uitvaart een koffietafel of ander samenzijn te laten verzorgen. Onze uitvaartverzorgster vertelt u er graag meer over.

  • Grave
  • Oliestraat 4
  • 5361 GN Grave
  • Telefoon: 0486 472 074
  • Mill
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA  Mill
  • Telefoon: 0485 452 868Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.