Uitvaartverzekering

Annora uitvaartverzorging kan voor u alle uitvaarten regelen, ongeacht de uitvaartverzekering. Indien gewenst nemen wij u de zorg van de administratieve afhandeling van uw verzekeringspolis uit handen.

  • Wordt de uitvaart door een andere uitvaartverzorger uitgevoerd als waar de verzekering is afgesloten, dan bestaat er een reeële mogelijkheid dat u te maken krijgt met meerkosten;
  • Indien u er voor kiest om ons de uitvaart te laten verzorgen (en u hebt een naturaverzekering) dan vergoedt de verzekeraar het bedrag dat de verzekerde diensten/producten vertegenwoordigt.

Onze ervaring is dat de meerkosten over het algemeen meevallen. Graag informeren wij u over de uitvaartkosten en eventuele van toepassing zijnde meerkosten.

Verzekerd of niet?

Bent u verzekerd bij Yarden, Ardenta, Onderlinge Hulp of Axent, dan heeft u juist een financieel voordeel als u de uitvaart door ons laat verzorgen. Heeft u geen verzekering, dan helpen wij u vanzelfsprekend ook graag. U kunt er voor kiezen om u te laten verzekeren bij een uitvaartverzekeraar. Dat geeft u in elk geval de zekerheid dat er voldoende middelen zijn om uw uitvaart te betalen, zonder dat uw naasten iets hoeven voor te schieten. Wij werken samen met Yarden en kunnen u indien gewenst hierover informeren.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.