Inspiratie voor een persoonlijke uitvaart

Bent u bang dat er na een overlijden van een dierbare te weinig tijd is om goed na te denken over de persoonlijke details van het afscheid? Of dat u zich niet goed kunt concentreren of geen inspiratie heeft door uw verdriet? Maakt u zich geen zorgen. Wij begeleiden u stap voor stap en introduceren u indien gewenst met een ritueelbegeleider, die u kan inspireren voor de inhoud en uitvoering van gesproken woorden en muziek tijdens het afscheid. U zult echt ervaren dat er na het overlijden van een dierbare echt meer dan voldoende tijd overblijft om bij te komen van de eerste schok, rustig na te denken, herinneringen op te halen en emoties te delen om zo een mooi afscheid persoonlijk vorm te geven.

Vooraf aan een overlijden

Indien gewenst informeren wij u ook graag vooraf aan een overlijden over alle mogelijkheden, zodat u inspiratie kunt opdoen voor een uitvaart op een later tijdstip.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.