Online condoleanceregister als uitbreiding van onze diensten

Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste woorden te vinden na een overlijden. En toch willen ze laten weten aan de nabestaanden dat ze met hen meeleven. Een steunbetuiging, in welke vorm dan ook, wordt vaak enorm gewaardeerd. U kunt dit op verschillende manieren laten blijken, zoals met een persoonlijk bezoek, een telefoontje, een brief of kaartje of een bloemetje. Steeds vaker wordt hiervoor ook een online condoleanceregister gebruikt.

De voordelen van online condoleren

Het is een logische stap in deze tijd van Internet diensten, een online condoleanceregister. Omdat het moeilijk kan zijn de juiste woorden te vinden, is het fijn om in uw eigen omgeving rustig de tijd te kunnen nemen om te zoeken naar hetgeen u wilt zeggen. Doorgaans vindt u bij het online condoleanceregister de gegevens rondom een uitvaart terug. Zo kan iedereen tijdig reageren. Ook de mensen die niet bij de nabestaanden bekend zijn, maar wel een band hadden met de overledene. Ongeacht of u in de buurt woont of aan de andere kant van de wereld, uw bericht bereikt de nabestaanden direct.

Online condoleren via onze website

Door deze voordelen vinden wij ook dat online condoleren absoluut een meerwaarde heeft. Wij willen echter wel het persoonlijke aspect daarbij waarborgen. Daarom bieden wij u een op maat gemaakt condoleanceregister op www.annorauitvaartverzorging.nl/condoleren met de volgende voordelen:

  • Het is makkelijk toegankelijk en ook via uw smartphone prima te bereiken.
  • Na toestemming van nabestaanden voor plaatsing kunt u hier actuele rouwkaarten vinden en een persoonlijk berichtje achterlaten.
  • Om de privacy te waarborgen is uw reactie niet zichtbaar voor anderen maar sturen wij deze direct door naar de nabestaanden.
  • U kunt hier direct een persoonlijk rouwboeket bestellen.

Ons condoleanceregister heeft daarnaast voor nabestaanden het voordeel dat ze de link naar de persoonlijke pagina en daarmee ook naar de rouwkaart kunnen delen via e-mail en op social media. Dit is bijvoorbeeld gemakkelijk als aanvulling wanneer men niet alle postadressen voor het versturen van de kennisgeving in bezit heeft. Het is ook mogelijk de link te vermelden in een advertentie of rouwbrief, zodat belangstellenden direct kunnen reageren.

Eerlijk en eervol is altijd goed!

De reacties op ons online condoleanceregister zijn zeer positief. De steunbetuigingen, vaak ook uit onverwachte hoek, worden door nabestaanden als positief ervaren. Ook de reacties van mensen die er letterlijk geen woorden voor hebben en alleen hun naam plaatsen worden zeer op prijs gesteld. Ons online condoleanceregister is een integer hulpmiddel om uw medeleven door te geven. Daarnaast blijft elke andere vorm van steunbetuiging uiteraard meer dan welkom en zeer gewaardeerd. Woorden doen er daarbij niet zoveel toe, als uw oprechte medeleven maar duidelijk wordt. Als u uw hart volgt en uw respect betuigt op de manier die bij u past, wordt uw boodschap of gebaar zeker gewaardeerd door de nabestaanden.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.