Een maandelijkse column over een eervol en persoonlijk afscheid.

Een afscheid brengt altijd verdriet met zich mee, wat wij helaas niet voor u kunnen wegnemen. Wel kunnen we u bijstaan bij de verzorging van het afscheid en de uitvaart, volgens de wensen van uw overleden dierbare en van u. Samen met u verzorgen we dan een mooi, persoonlijk afscheid. Eervol, want daar staat Annora voor! In deze nieuwe maandelijkse column vertellen we u er graag wat meer over.

Zekerheid over de eigen uitvaart

Bij een afscheid komt veel kijken. Steeds meer mensen staan daar gelukkig bij stil. Men heeft steeds meer specifieke wensen die een uitvaart persoonlijk en eigen maken. Ook wil men steeds vaker zeker weten dat de uitvaart precies zo wordt, zoals zij dat wensen. Veel mensen hebben de wens om nabestaanden te ontzorgen om vragen en onduidelijkheden na hun overlijden te voorkomen.

'Mijn persoonlijke uitvaartwensen'

Wilt u ook uw wensen vastleggen zodat u zeker weet dat straks duidelijk is wat voor uitvaart u wilt? Dat kan in ons handige document 'Mijn uitvaartwensen', dat u gratis kunt downloaden op www.annorauitvaartverzorging.nl of aanvragen per email bij info@annorauitvaartverzorging.nl. U kunt in dit document ook praktische informatie noteren. Informatie die later veel zoekwerk voorkomt zoals informatie rondom uw verzekeringspolis, een mogelijk donorcodicil of wellicht een verklaring dat u uw lichaam ter beschikking wilt stellen aan de wetenschap.

Goede voorlichting is belangrijk!

Om te komen tot een goede keuze is het belangrijk dat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Dat geeft rust bij u en uw nabestaanden. Wij helpen u graag door duidelijke voorlichting te geven, ongeacht of u wel of niet over een uitvaartverzekering beschikt. Als u eens vrijblijvend met ons van gedachten wilt wisselen over de vele mogelijkheden maken we graag een afspraak. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 0486-472 074. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.