Herdenken rondom Allerzielen

Op 2 november worden vele begraaf- en gedenkplaatsen in het licht gezet en zijn er diverse herdenkingsmomenten. Een mooi ritueel, van oorsprong als religieuze gedenkdag, maar tegenwoordig voor iedereen die dat wil.

Rondom Allerzielen

Natuurlijk hebben wij in deze periode speciale aandacht voor alle inwoners van Grave, Mill en omliggende gemeenten, die een dierbare hebben verloren. Zo delen we op zondag 28 oktober rond 13.30 uur lichtjes uit aan nabestaanden op de R.K. Begraafplaats in Mill, direct gelegen naast ons uitvaartcentrum aan de Wanroijseweg en aansluitend op de Algemene Begraafplaats aan de Straatkantseweg te Haps.

Met het thema ‘De stilte laten spreken’ verzorgen wij op zondag 4 november om 14.00 uur een herinneringsconcert in ons vernieuwde uitvaartcentrum in Mill. Indien de nabestaanden dat wensen, zetten we hun overleden dierbaren letterlijk in het licht, door voor ieder van hen een kaars te ontsteken. Daarbij noemen we iedere naam met respect. Ook is er ruimte voor troostende en hoopgevende woorden en passende muziek, verzorgd door het koor van Brabant Zorg ‘Eigenwijs’ en zangeres Ryan. Na afloop is er gelegenheid om informeel samen te zijn met een hapje en een drankje. Ook als u de uitvaart van uw dierbare niet door ons heeft laten verzorgen, bent u van harte welkom. Aanmelden kan tot 26 oktober a.s. tijdens kantooruren op telefoonnummer 0486 472 074 of 0485 452 868 of u kunt het aanmeldformulier hier invullen. Er zijn aan deze middag geen kosten verbonden.

Open dag uitvaartcentrum Grave

Ook willen we u graag in de gelegenheid stellen om persoonlijk kennis te maken met ons team en een kijkje te nemen in ons vernieuwde uitvaartcentrum in Grave. We zien u graag in de Oliestraat 4 op zondag 28 oktober a.s., waar we u tussen 11.00 tot 15.00 uur van harte welkom heten met een hapje en een drankje. Aanmelden is niet nodig.

Graag tot ziens!

Ook tijdens deze activiteiten zult u ervaren dat ondanks alle vernieuwingen onze betrokkenheid en aandacht voor details onveranderd blijven. Net zoals onze dankbaarheid, omdat wij het altijd weer als een eer beschouwen om een uitvaart te mogen verzorgen.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.