Facebook als uitbreiding van onze diensten

Als eigentijdse uitvaartverzorger zoeken wij ook steeds meer onze weg op sociale media. Dit is immers volgens velen dé manier om met mensen in contact te komen. En dat is wat we graag willen. Zo veel mogelijk in contact komen om u zo goed mogelijk te informeren over de vele mogelijkheden rondom een uitvaart. Daarnaast geeft het u ook de mogelijkheid om direct te reageren op onze berichten. Daarom kozen we ervoor om ook actief te worden op Facebook.

Waarom Facebook?

Hier delen we diverse wetenswaardigheden rondom de uitvaart. Nieuwe initiatieven kunnen we hier aandacht geven, zodat u altijd goed op de hoogte bent van de meest recente mogelijkheden. Ook delen we aankondigingen en achtergrondinformatie van voorlichtingsactiviteiten, zowel bij ons als bij collega-bedrijven. We laten u op onze Facebookpagina ook weten wanneer onze meest recente column online staat, zodat u deze op onze website kunt lezen. Ook zullen we u geregeld herinneren aan de mogelijkheden die onze website u biedt, zoals het gebruik van het online condoleanceregister. Hier kunt u een persoonlijk woordje schrijven aan de nabestaanden. U vindt er alle informatie rondom de desbetreffende uitvaart en u kunt hier ook direct een sfeervol rouwboeket bestellen. Ook zullen we u met diverse geheugensteuntjes geregeld wijzen op het belang van het vastleggen van uw wensen in ons document 'Mijn uitvaartwensen'.

Nog een mogelijkheid voor contact

Onze aanwezigheid op Facebook en onze online dienstverlening op onze website zien we als een waardevolle uitbreiding van onze diensten, waarbij onze persoonlijke aanpak en menselijke betrokkenheid ongewijzigd blijven, zoals in de afgelopen 50 jaar. We vinden het daarbij belangrijk dat we het u op alle mogelijke manieren zo gemakkelijk mogelijk maken om ons te bereiken. De ervaring leert dat nabestaanden in een moment van schok of hevig verdriet alle hulp kunnen gebruiken om de contactgegevens te vinden, van iemand die ze willen bereiken. Dankzij Facebook heeft u naast telefoon, mail en onze persoonlijke pagina's op onze website waar u direct kunt reageren, vanaf nu dus nog een mogelijkheid om ons te bereiken.

Wij horen graag van u

Natuurlijk vinden we het fijn als we op Facebook ook uw reacties mogen lezen op onze berichten. U kunt hier ook onze pagina 'liken', als u dit een goed initiatief vindt. Uiteraard kunt u ook altijd persoonlijk contact met ons blijven opnemen voor informatie of een kennismakingsgesprek. We horen graag van u. Online en offline.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.