Opbaring

Na het overlijden verblijft iemand in een uitvaartcentrum of thuis tot aan de dag van de uitvaart. Als de overledene vooraf niet heeft aangegeven waar de opbaring plaatsvindt, kiest u als nabestaande voor de locatie.

Opbaring in uitvaartcentrum

In ons uitvaartcentrum kunt u uw overleden dierbare op afspraak bezoeken. Tijdens de bezoekuren verblijft uw dierbare in onze sfeervolle rouwkamer, waar u ook andere belangstellenden kunt ontvangen om afscheid te nemen. De rouwkamer grenst aan onze intieme ontvangstruimte, waar u indien gewenst gebruik kunt maken van professionele catering. Voor de allerkleinsten is er een speelhoekje ingericht.

Thuisopbaring

De huiselijke en persoonlijke sfeer in de eigen vertrouwde omgeving wordt door veel mensen als zeer prettig en intiem ervaren. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat de laatste verzorging en opbaring thuis goed verloopt. Indien u dat wenst, bent u van harte welkom om te helpen bij de laatste verzorging van uw dierbare.

Wij beschikken over alle benodigdheden voor een mooi afscheid thuis en controleren dagelijks of alles nog naar wens verloopt. Het is ook mogelijk dat uw dierbare een paar dagen thuis verblijft en daarna bijvoorbeeld voor een grootschaliger afscheid voor genodigden naar ons uitvaartcentrum wordt vervoerd.

Kist sluiten

Bij het sluiten van de kist ziet u als laatste uw overleden dierbare. Dat is een bijzonder, onvergetelijk moment, waarbij u het leven met uw dierbare daadwerkelijk afsluit. Indien u dit liever niet zelf doet, verzorgen wij dat uiteraard voor u.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.