Kennisgeving

Na een overlijden kunt u alle betrokkenen informeren met een rouwbrief en/of een advertentie in een dagblad. Dit kunt u zo persoonlijk maken als u zelf wilt.

Rouwdrukwerk

Het is best lastig om iets persoonlijks toe te voegen aan een rouwbrief of advertentie. Onze uitvaartverzorgster kan u helpen met heel veel voorbeelden van rouwbrieven, gedachteniskaartjes en dankbetuigingen. Als u iets heel anders wilt, kan dat natuurlijk ook. De meeste mensen verzenden de rouwkaart nog per reguliere post maar u kunt er ook voor kiezen deze per e-mail te versturen. 

Rouwadvertentie

Met een rouwadvertentie of een bedankje naderhand in een dag- of weekblad heeft u de meeste kans om iedereen te bereiken, die uw overleden dierbare kende. Onze uitvaartverzorgster kent de tarieven van de diverse bladen en u zult zien dat de kosten best meevallen, afhankelijk van uw keuze van dag- of weekblad, landelijk of regionaal.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.