Vervoer en begeleiding

Op de dag van de uitvaart zorgen wij ervoor dat uw overleden dierbare wordt vervoerd. U kunt ervoor kiezen uw dierbare te vergezellen vanuit huis of uitvaartcentrum naar de afscheidsceremonie. Het is ook mogelijk om nog een kleine omweg te maken, bijvoorbeeld langs het huisadres of een geliefd plekje. Uw dierbare wordt vervoerd in een rouwauto, die op respectvolle wijze wordt bestuurd door onze ervaren chauffeur. Uw gezelschap volgt in eigen auto's of u kunt kiezen voor bijpassende volgauto's of bijvoorbeeld een uitvaartbus. In deze bus wordt zowel uw overleden dierbare als uw gezelschap vervoerd, zodat u uw dierbare van zeer dichtbij begeleidt naar het afscheid. Indien uw wens uitgaat naar een totaal andere vorm van vervoer helpen we u daar natuurlijk ook graag bij.

Begeleiding

U kunt ervoor kiezen om zelf uw overleden dierbare naar binnen te begeleiden vanuit de rouwauto. U kunt dan samen met andere nabestaanden de kist naar binnen dragen of rollen op een baar. Indien u dit liever niet zelf doet, verzorgen onze medewerkers dit namens u.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.